fbpx

Stagiaire aan het woord, deel 3

Daar is ‘ie dan… Mijn laatste (en kortste) blog van mijn stage bij Comm.On! De 432 uren die ik hier heb gelopen gingen snel voorbij en de lijst met werkzaamheden uit mijn vorige blog is alleen maar langer geworden. Ik heb hier veel leuke en diverse taken gehad, waardoor mijn tijd hier (helaas) snel voorbij is gevlogen.

Ik kan zeer tevreden terugkijken op de tijd dat ik hier heb stagegelopen. De portfolio, die ik voor mijn opleiding moest bijhouden, is goed gevuld en daarin is goed te zien wat ik allemaal gedaan heb. Ook de vaardigheden en kennis die ik hier heb opgedaan (o.a. teksten schrijven voor verschillende doelgroepen, vaardigheden voor het werken aan websites/webshops en SEO) kan ik in de toekomst goed gebruiken.

Wanneer je als student Communicatie op zoek bent naar een leuke, leerzame en afwisselende oriëntatiestage is Comm.On een aanrader!

Meer weten?

Neem gerust contact op met de auteur, bel (0172) 82 01 25 of laat je gegevens achter.