fbpx

Stagiaire aan het woord, deel 2

De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt en dat merk ik ook bij deze stage. Ik ben erg tevreden met mijn stageplek bij Comm.On! Momenteel ben ik al over de helft van mijn stageperiode en ik heb al veel gedaan en geleerd.

Afwisseling

Zoals ik in mijn eerste bericht al schreef had ik vanaf het begin veel verschillende taken. Zo ben ik bijvoorbeeld op het ene moment teksten aan het schrijven, dan ben ik bezig met Photoshop en daarna ben ik content aan het plaatsen op een nieuwe website. Verder kan ik mijn schoolkennis goed toepassen in de praktijk (bijvoorbeeld een communicatieplan schrijven), maar leer ik ook veel nieuwe vaardigheden door bijvoorbeeld veel te werken met WordPress. Ook wanneer ik zelf ideeën heb om iets te doen, wordt naar mij geluisterd en mag ik het ook uitvoeren. Hieronder is een lijst te zien van wat ik tot nu toe gedaan heb:

Websites (content schrijven en/of plaatsen)

 • Lezynestore.nl (ook digitale nieuwsbrief)
 • Lok Techniek
 • Dazzling
 • Culturele Commissie (kleine workshop gegeven)
 • Comm.On

Print

 • Flyer kerstworkshop Blooms
 • Nieuwsbrief Projectbureau Rijnland

Teksten

 • Blogs voor Comm.On en Lezynestore.nl
 • Tekst achter iconen homepage Lezynestore.nl
 • Persbericht
 • Diverse landingspagina’s
 • Meta-titels en –teksten bij diverse websites
 • Communicatieplannen

 

Flexibel

Vanuit mijn opleiding is deze periode ingepland met twee dagen per week lessen volgen en drie dagen per week stage lopen. Zoals mede-studenten misschien ook weten vallen af en toe lessen uit of heb je dagen vrij. Comm.On is hier erg flexibel in. Wanneer zoiets gebeurt, kan ik gewoon stage lopen en zo mijn uren vullen. Zo heb ik bijvoorbeeld in de kerstvakantie gewoon doorgewerkt. Ook wanneer ik voor school opdrachten op mijn stageplek moet uitvoeren, heb ik daar de ruimte voor. Uiteraard gaan de projecten van Comm.On voor, maar wanneer tussendoor tijd is kan ik mijn schoolopdrachten maken.

Meer weten?

Neem gerust contact op met de auteur, bel (0172) 82 01 25 of laat je gegevens achter.