fbpx

Stagiaire aan het woord, deel 1

Even voorstellen

Mijn naam is Samantha Abspoel en ik ben een tweedejaars Communicatie studente. Voor mijn opleiding moet ik 18 weken stage lopen en na een tijdje zoeken kwam ik bij een vacature van Comm.On terecht.

Na mijn sollicitatiegesprek zou ik nog een week moeten wachten op antwoord, er waren nog gesprekken met andere sollicitanten, en na een week kreeg ik te horen dat ik degene was die bij Comm.On stage mag lopen. Super leuk! Nadat ik nog een keer langs was gekomen om mijn contract te ondertekenen was 11 november 2014 eindelijk mijn eerste stagedag. Een paar dagen ervoor kreeg ik nog een mail van Coen, waarin stond:

Hi Samantha,

Heb je al een beetje zin in je stage? Wij vinden het erg gezellig dat je vanaf dinsdag erbij komt! Willeke is er dinsdag ook, dus zou je je laptop mee willen nemen?

Lunch hoef je niet mee te nemen, daar zorgen wij voor!

Goed weekend en tot dinsdag!

Groet, Coen

Het was fijn om te horen dat hij net zo enthousiast was als ik! De eerste paar weken vond ik het allemaal wel een beetje spannend, maar ik werd goed begeleid en had zo snel mijn draai gevonden.

 

De werkplek

Al vanaf het begin word ik betrokken bij de diverse projecten en werk ik daaraan mee. Ik krijg veel verantwoordelijkheden en afwisselende taken. De medewerkers zijn erg aardig, gezellig en ik leer veel van ze. We zitten allemaal in dezelfde ruimte, wat het makkelijk maakt om elkaar aan te spreken als we vragen hebben. Verder is er een leuke sfeer! Ook lunchen we tussen de middag gezellig samen en wordt tussendoor af en toe gesnoept.

Kladblok

To be continued!

Ik zal de komende periode nog een paar keer berichten plaatsen, om meer te vertellen over deze stage en de werkzaamheden.

Meer weten?

Neem gerust contact op met de auteur, bel (0172) 82 01 25 of laat je gegevens achter.